Η Kate Moss είναι η νέα μούσα του Jimmy Choo

Μόδα

29 Ιουνίου 2020

Kate Moss Jimmy Choo 3

Η Kate Moss είναι η νέα μούσα του Jimmy Choo στην τελευταία καμπάνια του διάσημου σχεδιαστή #INMYCHOOS.

 

Το σούπερ μοντέλο που έκλεισε τα 46 της χρόνια συνεχίζει να εχει ενεργό ρόλο στη βιομηχανία της μόδας ως επιχειρηματίας καθώς από το 2016 έχει ιδρύσει το δικό της πρακτορείο μοντέλων αλλά και ως editor της Βρετανικής Vogue.

 

 

Στην καμπάνια του Jimmy Choo, ποζάρει με την νέα συλλογή για το φθινόπωρο του 2020 ενώ εκτός από τη φωτογράφιση της καμπάνιας, η Moss συμμετείχε και στην αποκλειστική συνέντευξη με το εμπορικό σήμα.
«Το άνοιγμα της εταιρείας KMA ήταν η πιο τολμηρή στιγμή μου. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι η συνεργασία με την ομάδα είναι το παν. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω στα μοντέλα μου είναι να είμαι επαγγελματίες, να δουλεύουν σκληρά και να θυμούνται ότι μπορούν να πουν όχι σε ότι δεν θέλουν να κάνουν. Πρέπει να εμπιστεύονται το ένστικτό τους».

 

 

Ως βετεράνος της μόδας , η kate κοιτάει τα χρόνια πίσω της με μια αίσθηση εμπειρίας και σοφίας τα οποία φιλοδοξεί να μεταβιβάσει ως γνώση στα νεότερα μοντέλα ενώ μιλά για τις αλλαγές στο χώρο της μόδας.
«Νομίζω ότι η βιομηχανία της μόδας έχει αλλάξει εντελώς και νομίζω ότι την άλλαξαν τα κοινωνικά μέσα» Η Κέιτ παραμένει ένας από τους τελευταίους προμαχώνες της παλιάς φρουράς, αποφεύγοντας να στηρίζεται σε followers, αν και το πρακτορείο της έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Σε μερικά από τα highlights του βίντεο δίνει συμβουλές σταδιοδρομίας σε κορίτσια και αγόρια που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της μόδας, τους τρόπους με τους οποίους ξεπερνά τις αμφιβολίες της αλλά και το αγαπημένο της παπούτσι ένα strappy ψηλοτάκουνο πέδιλο.

 

 

Εκτός από τα strappy σανδάλια, ο Jimmy Choo περιλαμβάνει στη συλλογή υπέροχα πέδιλα, μπότες αλλά και sneakers, σε συνδυασμό με απλές αλλά κομψές δερμάτινες τσάντες.

Άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν στην καμπάνια είναι η Sienna Miller και η Rosie Hungtington-Whiteley.


Συντακτική ομάδα του Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς