Ο Manolo Blahnik μας καλεί να δώσουμε άλλο χρώμα στις δημιουργίες του

Μόδα

14 Απριλίου 2020

Manolo 2

Ο Manolo Blahnik δεν χρειάζεται συστάσεις…. Ο Ισπανός σχεδιαστής παπουτσιών, πολύ πριν τον «ανακαλύψει» η Carrie Bradshaw του sex and the city ήταν ο σχεδιαστής που αποθέωνε η Αμερικανική Vogue και ο αγαπημένος των γυναικών, που επιλέγουν τα παπούτσια του για την άνεση και τα πρωτότυπα σχέδια και χρώματα τους.

 

Αυτά τα σχέδια, είναι που ο πολυπράγμων Manolo προσφέρει σε όλους εμάς που περνάμε ατελείωτες μέρες και νύχτες στα σπίτια μας λόγω της πανδημίας.

 

Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του brand του, ο Manolo προωθεί μια πρωτοβουλία που όπως λέει «τον κάνει να νιώθει πολύ περήφανος για αυτό».
Μέσα από την ιστοσελίδα του, μοιράζεται μαζί μας, πρωτότυπα, διαχρονικά σχέδια του και μας καλεί να βάλουμε το δικό μας χρώμα στις δημιουργίες του.

 

Διάλεξε μια σειρά από πέντε σχέδια με απίστευτα πέδιλα και γυναικεία μοκασίνια και μας προτρέπει να τα χρωματίσουμε.

manolo-3

 

Πρωτοπόρος, όπως πάντα ο παραλίγο «διπλωμάτης» Manolo Blahnik εμπνέεται από οτιδήποτε συμβαίνει γύρο του και χρησιμοποιεί τις γνώσεις του στη λογοτεχνία και τις τέχνες για να δημιουργήσει ανεπανάληπτα σχέδια.

 

Αυτό που θέλει μέσα από αυτή την προσέγγιση, είναι να δώσει σε όλους εμάς λίγη από την αστείρευτη έμπνευση και θετικότητα του. σε μια περίοδο απομόνωσης.

 

Μας καλεί λοιπόν, να μπούμε στην gallery του (δείτε ΕΔΩ) και να δημοσιεύσουμε τις δημιουργίες μας στο Instagram στο #ManoloBlahnikSmiles.

 

Όπως αναφέρει, με την πρωτοβουλία αυτή θα ενισχυθεί το Ίδρυμα Ψυχικής Υγείας, το οποίο έχει προσφέρει απίστευτους πόρους για τη φροντίδα της ψυχικής υγείας με συμβουλές διαχείρισης, μεθόδου εργασίας, πράξεις καλοσύνης και πολλά άλλα.


Συντακτική oμάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς