15 υποτροφίες για εκπαίδευση στην κατασκευή ιστοσελίδων

Ευζωία

10 Ιουνίου 2020

Ypotrofies Gia Istoselides Main

Αν είστε στη διαδικασία εύρεσης εργασίας, το Κέντρο Γυναικείων Μελετών «Διοτίμα» και η Social Hacker Academy δίνει τη δυνατότητα σε 15 γυναίκες να συμμετάσχουν σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης πάνω σε τεχνολογικές δεξιότητες, που μπορούν να σας ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.


Το πρόγραμμα που ξεκινά το επόμενο διάστημα δίνει την ευκαιρία σε 15 άνεργες Ελληνίδες και μετανάστριες δεύτερης γενιάς, 18 ως και 45 ετών με βασικές γνώσεις αγγλικών, να επιμορφωθούν στους υπολογιστές.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την παρακολούθηση σεμιναρίου 90 ωρών στην κατασκευή ιστοσελίδων WordPress.

 

 

Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των άνεργων γυναικών, η αναβάθμιση του επαγγελματικού τους προφίλ, η διευκόλυνση της πρόσβασης τους στην (ψηφιακή) αγορά εργασίας.

 

Η επιμόρφωση θα διαρκέσει δυόμιση μήνες, με ενδεικτική ημερομηνία έναρξης και λήξης: 1 Ιουλίου - 30 Σεπτεμβρίου. Τα σεμινάρια θα υλοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες, εξ αποστάσεως, μέσω της πλατφόρμας Google meet.


Η επιμόρφωση στην κατασκευή ιστοσελίδων WordPress εντάσσεται στο πρόγραμμα «Women Going Digital: Κατάρτιση ανέργων γυναικών σε τεχνολογικές δεξιότητες και σύνδεση με την αγορά εργασίας», με την υποστήριξη του Ιδρύματος Λάτση, για την περίοδο Ιούνιος – Οκτώβριος 2020.

 

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της επιμόρφωσης, οι συμμετέχουσες θα λάβουν πιστοποίηση στην κατασκευή ιστοσελίδων WordPress.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα συμμετοχής από 4-19 Ιουνίου.


Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα οι υποψήφιες θα ενημερωθούν με επόμενη ανακοίνωση.


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς