ABOUT US


Το Ladiesbook είναι ένα δροσερό γυναικείο on line magazine που απευθύνεται σε όλες εσάς.

Τις γυναίκες που θέλετε να είστε όμορφες και δημιουργικές, που νοιάζεστε για τους άλλους αλλά παράλληλα φροντίζετε και τον εαυτό σας, που διψάτε για ζωή και καινούργιες εμπειρίες.

Φιλοδοξούμε να γίνουμε «σύμμαχος» για όλες εσάς, που αποδείξατε ότι η καριέρα συνδυάζεται με τη μητρότητα, ότι η μοναξιά μπορεί να είναι επιλογή, ότι τα λάθη είναι ο δρόμος προς τη σοφία, ότι το να μην «γίνεις μάνα» είναι δικαίωμα όπως και το να επιλέξεις την μητρότητα από την καριέρα αλλά κυρίως, ότι η ζωή δεν τελειώνει ποτέ πριν «λήξει ο αγώνας».

Σε αυτό το «ταξίδι», το Ladiesbook θα είναι πιστός συνοδοιπόρος και μαζί, θα ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά. Στη μόδα, στην υγεία, στην ομορφιά, στην ευζωία. Καινούργιους προορισμούς, γεύσεις, χρώματα, αναγνώσματα και ιδέες, για να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο όμορφη και πιο αισιόδοξη. Το αξίζουμε, το αξίζετε!

Ακολουθείστε μας...


Λίγα λόγια για τη συντακτική μας ομάδα

 

Γιούλα Ζαχιώτη

Yioula Zachioti

Γυναίκα, μάνα, αδερφή αλλά πάντα φίλη! Σκληρά εργαζόμενη δημοσιογράφος, φιλόδοξη με μέτρο, λάτρης των ταξιδιών - με όνειρο να με «ξεβράσει» η ζωή στη Γαλλική Πολυνησία - και της σοκολάτας! Έχω πληρώσει τα λάθη μου και έχω δώσει στον εαυτό μου «άφεση». Δεν θα σταματήσω να διαβάζω, να ζω και να λέω την άποψη μου…

 

Αθηνά Σαΐτη

Ανήσυχο, ταξιδιάρικο πνεύμα...με αλλαγές και διακυμάνσεις, όμως πάντα πιστή στο ρόλο της μανούλας, της κόρης, της αδερφής, της φίλης και πάντα της γυναίκας. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, με μότο μου «Τα πάντα ρει»! Ενδιαφέροντα από τη γενετική, το διάβασμα μέχρι τα ταξίδια και τη ζαχαροπλαστική. Ανοιχτό μυαλό σε όλα τα καινούργια που έρχονται και μας περιμένουν!

 

Ματίνα Σωτηροπούλου

Matina Sotiropoulou

Χωρίς να ξέρω ακριβώς γιατί, βρέθηκα στον μοναδικό χώρο της ψυχολογίας. Πιστεύω στην αλληλοϋποστήριξη, στην καλοσύνη, στο θάρρος, στην αγάπη και στην αξιοπρέπεια. Με λίγα λόγια, είμαι μια κόρη, αδερφή, φίλη και γυναίκα!

 

Χριστίνα Πεδουλάκη

Christina Pedoulaki

Υπέρμαχος του body positivity, της γυναικείας ενδυνάμωσης, της καθημερινής εξάσκησης της ευγνωμοσύνης προς τη ζωή. Λάτρης των ταξιδιών, της ποίησης, του digital universe και των φιλοσοφικών συζητήσεων κάτω από τον έναστρο ουρανό των Κυκλάδων! Ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, καθώς παραμένω κόρη, εγγονή και φίλη, αλλά είμαι σίγουρη ότι ως γυναίκα, η ζωή θα με οδηγήσει εκεί που πρέπει...


Λίγα λόγια για τους συνεργάτες μας


Αννελίνα Παπαπάνου 

Annelina Papapanou

Είμαι η Αννελίνα Παπαπάνου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών Bsc/ MSc και Χημικός απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών. Λατρεύω την ισορροπημένη διατροφή. Στέκομαι δίπλα στους ανθρώπους και κάνω πάντα το καλύτερο δυνατό.

Δρ. Έφη Ρομποτή 

Efi Romboti

Πίστη μου είναι ότι για όλες τις φάσεις της ζωής της γυναίκας, από την εφηβεία έως και μετά την εμμηνόπαυση, ο χρυσός κανόνας για την καλή της υγεία είναι η πρόληψη.

 

Χρυσάνθη Κοσμάτου

Xrisanthi Kosmatou


Το όνομά μου είναι Χρυσάνθη Κοσμάτου, για τους φίλους στον χώρο της μόδας Σάνθη. Ζω στην Αθήνα, είμαι αναγνωρισμένη Στυλίστρια Μόδας, Fashion Blogger, Vlogger. Μοιράζομαι την δουλειά μου στο site μου www.Think-Feel-Discover.com και σας καλοσωρίζω σε νέες ιστορίες μόδας με τη στήλη μου Fashion and Style ως guest blogger στο Ladiesbook. Καλή μας αρχή.