Απολέπιση και ενυδάτωση η καλύτερη ασπίδα του δέρματος απέναντι στον ήλιο για ένα βελούδινο μαύρισμα

Ομορφιά

07 Μαΐου 2020

Apolepish Kai Enydatvsh H Kalyterh Aspida Tou Dermatos

Μια ανάσα μας χωρίζει πλέον από το ελληνικό καλοκαίρι και τις παραλίες, έστω κι αν φέτος μπαίνει κι αυτό στο κάδρο του … διαφορετικού!

Ωστόσο, είναι από τις φορές που ο ήλιος θα είναι σύμμαχος στη μάχη μας ενάντια στην πανδημία, έχοντας όμως τα κατάλληλα «όπλα».

Ισχυρή αντιηλιακή ασπίδα και βαθιά ενυδάτωση, για να απολαύσουμε τα οφέλη του ήλιου στην υγεία και τη διάθεση μας.

 

 

Λίγο πριν βγούμε στον ήλιο, μπορούμε να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για να αποφύγουμε τα εγκαύματα και να αποκτήσουμε βελούδινο και ασφαλές μαύρισμα.

Είναι λοιπόν η καλύτερη εποχή για να κάνουμε απολέπιση και να ανανεώσουμε την επιδερμίδα μας.

Ένα καλό scrub, ακόμη και με υλικά που έχουμε στο σπίτι, είναι ιδανικό για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα.

 

 

Η απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα, θα καθαρίσει το δέρμα και θα δώσει τη δυνατότητα στα προϊόντα ενυδάτωσης να εισχωρήσουν καλύτερα και να είναι πιο αποτελεσματικά.

Η καλή ενυδάτωση του οργανισμού με πολύ νερό αντανακλά και στο δέρμα, ενώ η περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα θα συγκρατήσει την υγρασία στο δέρμα και δεν θα παρουσιάσει σημάδια γήρανσης τα οποία επιδεινώνονται από την έκθεση στον ήλιο.

Μην ξεχνάτε ότι το αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας αποτρέπει την εμφάνιση κηλίδων και πανάδων και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς