Ενυδάτωση και αντιγήρανση με έλαιο κάνναβης

Ομορφιά

26 Ιουνίου 2020

Enydatosh Kai Antighransh Me Cannabis Oil 2

Το έλαιο κάνναβης ήταν για πολλά χρόνια παρεξηγημένο λόγω της σύνδεσής του με την εξάρτησιογονο ουσία.


Ωστόσο, τελευταία, η εικόνα έχει ξεκαθαρίσει και τα προϊόντα κάνναβής έχουν μπει για τα καλά στην κοσμετολογία ως προϊόντα ενυδάτωσης, θεραπείας της ακμής και των εξανθημάτων και φυσικά αντιγήρανσης .


Ένα από τα προϊόντα που αναδεικνύουν τις ευεργετικές ιδιότητες του έλαιού κάνναβης και έχει ξετρελάνει τις σταρ του Χόλυγουντ, είναι το περίφημο Muri Lelu’s Indica face oil.
Πριν απογοητευτείτε από την τιμή του, αναζητήστε τις ελληνικές εταιρείες που δημιουργούν πολλά και αξιόπιστα προϊόντα από έλαιο κάνναβης σε πολύ προσιτές τιμές με τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

 

Τι είναι το έλαιο κάνναβης


Το έλαιο κάνναβης προέρχεται από τους σπόρους επιλεκτικών ειδών κάνναβης, τα οποία έχουν χαμηλή συγκέντρωση THC και οι ίνες του χρησιμοποιούνται και στην παραγωγή του ελαίου, για καλλυντική χρήση αλλά και ως βρώσιμο.
Έχει αποδειχθεί ότι το έλαιο είναι πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά και υγιή λιπαρά και έχει την ιδανική ισορροπία λιπαρών οξέων Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη βέλτιστη της υγεία του δέρματος με έντονη αντιφλεγμονώδεις δράση.
Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, CBD (cannavidiol), βιταμίνη Ε και βιταμίνη Α, ενώ περιέχει ορισμένα μεταλλικά στοιχεία που το δέρμα αγαπά όπως το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος και το ασβέστιο.


Έλαιο CBD για ενυδάτωση - αντιγήρανση

 


Το έλαιο CBD προσφέρει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση, που το χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα ενώ είναι πολύ απαλό ως συστατικό και ενδείκνυται ακόμη και για πολύ ευαίσθητα δέρματα. . Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, χαρίζοντας του φυσική λάμψη και σφριγηλότητα.


Επιπλέον, περιέχει 21 αμινοξέα και είναι πλούσιο σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Αυτά είναι απαραίτητα για τη διατήρηση ενός υγειούς και νεανικού δέρματος ενώ τέλος, περιέχει Βιταμίνη Α, η οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη νέων κυττάρων.


Απορροφάτε γρήγορα και δε φράζει τους πόρους και βοηθά στην ισορροπία παραγωγής σμήγματος, γι 'αυτό συχνά θεωρείται ότι είναι ιδανικό ενυδατικό για τις λιπαρές επιδερμίδες.
Είναι γνωστό για τη μείωση της ξηρότητας του δέρματος και μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο στην ανακούφιση του κνησμού και ορισμένων δερματικών παθήσεων, όπως το έκζεμα, η ακμή και η ψωρίαση.


Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα μαλλιά για την φροντίδα των ταλαιπωρημένων και ξηρών μαλλιών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στις θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής, κάνοντας τα μαλλιά λαμπερά και δυνατά.


Γιούλα Ζαχιώτη
Yioula Zachioti

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς