Η Eva Longoria πρωταγωνιστεί στην πρώτη τηλεοπτική καμπάνια γυρισμένη από το σπίτι με ένα smartphone

Ομορφιά

11 Μαΐου 2020

Eva Longoria Prvtagvnistei Sthn Prvth Thleoptikh Kampania Gyrismenh Spiti Smartphone

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν … γιατί όχι κι αυτό.

Η Eva Longoria ambassador της L’Oréal Paris μετέχει στην πρώτη τηλεοπτική καμπάνια εξολοκλήρου γυρισμένη από το σπίτι στη διάρκεια της καραντίνας με ένα smartphone.


Η γνωστή ηθοποιός βάφει μόνη τα μαλλιά της στο σπίτι χρησιμοποιώντας Excellence Crème με την L’Oreal Paris να εγκαινιάζει μια νέα εποχή και την καμπάνια “Self-Care is Self-Worth” να στέλνει το μήνυμα, ότι «η διαμονή στο σπίτι δεν αποτελεί εμπόδιο στο να αποκτήσουν τα μαλλιά σας τον καλύτερο εαυτό τους».


Η Eva Longoria, επιμελήθηκε και την παραγωγή της τηλεοπτικής καμπάνια, με την L’Oreal Paris να γίνεται το πρώτο beauty brand που λανσάρει μια τηλεοπτική καμπάνια χωρίς τους δεκάδες επαγγελματίες που απαιτούνται για μια τέτοια δουλειά.


Η Eva Longoria δείχνει με λίγες και απλές κινήσεις πως μπορεί ο καθένας να πετύχει το τέλειο χρώμα μαλλιών στο σπίτι χάρη στην Excellence Crème ενώ δημοσίευσε κι ένα mini tutorial στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο δείχνει αναλυτικά πώς καλύπτει εκείνη με μια κίνηση τις γκρίζες ρίζες χρησιμοποιώντας το Magic Retouch της L'Oréal Paris.

Το βίντεο απέσπασε σε μια μόλις εβδομάδα 2,5 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το βίντεο.


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς