Η Halle Berry αντιμετωπίζει το άγχος με yoga & διαλογισμό

Ομορφιά

17 Ιουνίου 2020

Halle Berry Stress Main

Στα 53 της χρόνια η Halle Berry έχει καταφέρει να κρατά σε ισορροπία το σώμα και το πνεύμα.

Πρόσφατα, σε ανάρτηση της στο Instagram αποκάλυψε τον τρόπο που διατηρεί τη νεανικότητά της και δεν είναι φυσικά άλλος, από την διατροφή και την άσκηση. Στην περίπτωση της Halle Berry… πολύ άσκηση!


Όπως υποστηρίζει όμως, η άσκηση και κυρίως η Yoga, δεν της επιτρέπει μόνο να διατηρεί τις αναλογίες της αλλά κυρίως την ψυχική και πνευματική της ισορροπία.

 

 

"Εστιάζοντας όλη την προσοχή στο σώμα μου και τις λειτουργίες του με τη βοήθεια της yoga, έχω καταφέρει να μειώσω σημαντικά τα επίπεδα του άγχους και την αρνητική ενέργεια στη ζωή μου".

 

Σε συνδυασμό με τον διαλογισμό έχει καταφέρει να διαφυλάσσει το νευρικό της σύστημα και την ψυχική της υγεία σε μια έντονα φορτισμένη περίοδο για την ίδια αλλά και για εκατομμύρια ανθρώπους μετά τη δολοφονία Aφροαμερικανών από αστυνομικούς που έχει προκαλέσει χάος στις ΗΠΑ.

 

"Η τρέχουσα κατάσταση στη χώρα και σε όλο τον κόσμο, καλλιεργεί τον φόβο μέσα μας. Αλλά, πάντα υπάρχουν τρόποι που μπορούμε να υιοθετήσουμε και να καταπολεμήσουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα και την αβεβαιότητα".


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς