Μοναδική μάσκα μαλλιών με 3 απλά υλικά

Ομορφιά

21 Μαΐου 2020

Maska Mallion 4

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που κυκλοφορούν στο εμπόριο, θα έλεγε κανείς ότι είναι αρκετά ακριβά, όταν μάλιστα μπορούμε να φτιάξουμε στο σπίτι κάποια από αυτά, με φυσικά υλικά που έχουμε ήδη στη διάθεσή μας.


Η φιλοσοφία του να φτιάχνουμε μόνες, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη με πολλές διάσημες κυρίες να την ακολουθούν καθώς έχει πλέον γίνει αποδεκτό ότι τα αγνά υλικά έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μια τέτοια μάσκα λάμψης και ενυδάτωσης μαλλιών, είναι αυτή που περιέχει 3 μόλις απλά και αγνά υλικά όπως ένα πλήρες γιαούρτι, ένα αυγό και μία κουταλιά μέλι.

Αν θέλετε επιπλέον ενυδάτωση προσθέστε και λίγες σταγόνες λάδι καρύδας.

 

 

Το γιαούρτι, ειδικά όταν είναι κρύο, δρα ως καταπραϋντικό για το τριχωτό της κεφαλής, ενώ όσα γιαούρτια είναι πλούσια σε προβιοτικά είναι ιδανικά για την ισορροπία του pH. Το ολόκληρο αυγό θα δώσει στη μάσκα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που θα θρέψει τα μαλλιά και το δέρμα, ενώ το μέλι θα δυναμώσει το δέρμα του τριχωτού με τις αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητές του.

Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας κι αφήστε για 30 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει…

Αν μετά από αυτό έχετε διάθεση να περιποιηθείτε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας, προσθέστε στο μείγμα λίγη καστανή ζάχαρη και κάνετε ένα υπέροχο scrub προσώπου και σώματος.


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς