Τα μικρά μυστικά ομορφιάς της Kate Moss

Ομορφιά

15 Απριλίου 2020

Kate Moss

Όταν μιλάει κανείς για style, είτε αυτό αφορά τη μόδα ή την ομορφιά το μυαλό σίγουρα σταματά στην Kate Moss.

 

Μετά από μια ταραχώδη ζωή , η 46χρονη πλέον Kate, έχει αφήσει πίσω της τις καταχρήσεις και τα ατελείωτα ξενύχτια και έχει στραφεί σε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει σωστή διατροφή, άσκηση και πολύ ύπνο.

 

Μιλώντας συχνά για τη εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων, στις οποίες συχνά ανέβαινε μετά από ατελείωτα ξενύχτια, είχε αποκαλύψει το μικρό αλλά αποτελεσματικό μυστικό της για να απομακρύνει στο λεπτό τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες από τα μάτια.
Στο οποίο συχνά καταφεύγει ως και σήμερα.

 

- Γεμίζει με παγάκια και κρύο νερό μια λεκάνη και βουτά το πρόσωπό της σε παγωμένο νερό για όσο αντέχει.

 

- Μετά βάζει παγωμένες φέτες αγγουριού προκαλώντας ταχεία σύσφιξη στην περιοχή των ματιών με εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού το κρύο νερό προκαλεί σύσφιξη των αιμοφόρων αγγείων και μειώνει το πρήξιμο.


- Οι φέτες αγγουριού έχοντας μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, ενισχύουν την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, λόγω των αντιοξειδωτικών του στοιχείων.

 

- Φυσικά, η «νέα» Kate Moss κοιμάται οπωσδήποτε 7-9 ώρες κάθε βράδυ απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του ύπνου στο δέρμα.

 

- Το Anti toxin είναι πλέον μια αγαπημένη της συνήθεια. Τρεις φορές το χρόνο ακολουθεί ειδική antitoxin διατροφή για την αναζωογόνηση του οργανισμού της.

 

- Η παλιά μεγάλη λατρεία του Solarium έχει μείνει στις κακές συνήθειες του παρελθόντος ενώ σπάνια πλέον εκτίθεται στον ήλιο και μόνο με αντιηλιακά με δείκτη προστασίας 50.

 

- Μια από τις συμβουλές της είναι η σωστή απομάκρυνση του μακιγιάζ. Ένα λάθος που όπως υποστηρίζει έκανε συχνά και η ίδια και το διόρθωσε μετά από προτροπή του make up artist της.
Έτσι, τώρα οι κινήσεις είναι πιο απαλές ώστε να μην ταλαιπωρείται το δέρμα σε πρόσωπο και κυρίως στα μάτια. Ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών συνιστά ειδικά προϊόντα ντεμακιγιάζ που αφαιρούν εύκολα το μακιγιάζ από τη περιοχή.

 

- Η περιποίηση των χειλιών είναι πολύ σημαντική στις πιο ώριμες ηλικίες καθώς ο χρόνος συρρικνώνει τα χείλη. Η συχνή, μέσα στην ημέρα ενυδάτωσή τους με τα κατάλληλα προιόντα βελτιώνει το περίγραμμα και αυξάνει τον όγκο τους.


Όσο για το αγαπημένο της σνακ δεν είναι άλλο από τα αμύγδαλα.


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς