Η Γερμανική Vogue εξυμνεί τη γυναίκα - Mirren, Stone & Berben σε καλούν να αγαπήσεις τον εαυτό σου

Μόδα

13 Απριλίου 2020

Voguegermany May20 Women Article

Όχι μία αλλά τρεις δυναμικές γυναίκες επέλεξε η Γερμανική Vogue για το τριπλό εξώφυλλό του Απριλίου, ίσως του πιο δύσκολου μήνα των τελευταίων δεκαετιών.

 


Μέσα σε αυτή τη συγκυρία, η συντακτική ομάδα της γερμανικής Vogue θέλησε να στείλει σε όλες τις γυναίκες ένα δυνατό μήνυμα.

 

«Αγάπα τον εαυτό σου. Γίνε η καλύτερη εκδοχή σου» και επέλεξε για αυτό 3 γυναίκες άνω των 60 ετών που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι σέβονται, εκτιμούν και αγαπούν τους εαυτούς τους.

 

Η 74χρονη Helen Mirren, η 62χρονη Sharon Stone και η 69χρονη Iris Berben έγιναν για πρώτη φορά ταυτόχρονα αλλά και μοναδικά εξώφυλλα στην έκδοση του περιοδικού με κεντρικό σύνθημα «Respekt (σεβασμός).

 

voguegermany

 

Η φωτογράφος Liz Collins φωτογραφίζει τρεις γυναίκες που κατάφεραν να σπάσουν τα
τα περιορισμένα ηλικιακά στάνταρντς της κοινωνίας και να αποτελέσουν πρότυπα για όλες τις γυναίκες.

 

Στις σελίδες της Vogue άλλες τρείς γυναίκες πρότυπα, η Tina Turner, η Paula Beer και η Nina Hoss μιλούν για τη ζωή και την πορεία τους προτρέποντας τις γυναίκες να τολμήσουν να αγνοήσουν την ηλικία και να απολαύσουν τη ζωή ως το τέλος.

 

«Ο σεβασμός και το θάρρος είναι και το κοινό που συνδέει τις σταρ των εξωφύλλων μας και που τις καθιστά πρότυπα. Είτε πρόκειται για την Sharon Stone, την Helen Mirren ή την Iris Berben, οι πορείες αυτών των γυναικών αποδεικνύουν ότι ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, με ελπίδα και αισιοδοξία», αναφέρεται στο post του Instagram της Vogue Germany.


Γιούλα Ζαχιώτη

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς