Η Gwyneth Paltrow δημοπρατεί το φόρεμα που φόρεσε στα Όσκαρς του 2000 για τον κορωνοιό

Μόδα

22 Απριλίου 2020

Gwyneth Paltrow Dimopratei Forema Oscars 2000 0

Ένα από τα αγαπημένα της φορέματα, ένα ασημί χειροποίητο Calvin Klein, αποφάσισε να δώσει σε δημοπρασία η Gwyneth Paltrow προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακούφιση ανθρώπων που έχουν πληγεί από τα μέτρα του κορωνοιού στις ΗΠΑ.

 

Πρόκειται για φόρεμα, που φόρεσε στην απονομή των Όσκαρς το 1999, ένα μόλις χρόνο μετά την κατάκτηση του πρώτης της 0σκαρ καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνία στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ».

 

Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας είναι 6.250 δολάρια, ξεκίνησε στις 20/4 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες 12 ημέρες όπου αναμένεται να συγκεντρώσει ένα αστρονομικό ποσό.

 

gwyneth-paltrow-dress

 

Τα χρήματα θα διατεθούν για το πρόγραμμα All In Challenge, το οποίο παρέχει φαγητό σε εκατομμύρια Αμερικανούς που έχουν μείνει άνεργοι, ακόμη και άστεγοι εξαιτίας της κρίσης της πανδημίας.

 

Μέσω του ιστότοπού του, ο οργανισμός πραγματοποιεί διάφορες δημοπρασίες με τη συμβολή διασημοτήτων για τη συγκέντρωση χρημάτων και την προσφορά γευμάτων σε ανθρώπους που τα χρειάζονται μέσα από τα προγράμματα Meals on Wheels, No Kid Hungry, World Central Kitchen, Feeding America και America's Food Fund.

 

Μεταξύ των διασημοτήτων που έχουν μετέχει σε αυτό τον σκοπό είναι η Madonna, η A-Rod και η Ciara και Russell Wilson.

 

Η Paltrow έκανε τη δωρεά σε ανακοίνωση της στο Instagram, λέγοντας ότι επέλεξε ένα φόρεμα από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 που είναι και πάλι στη μόδα.

 

Ο τυχερός που θα καταφέρει να αποκτήσει το φόρεμα θα έχει τη χαρά να απολαύσει ένα τσάι με την ίδια την Paltrow που θα του παραδώσει το φόρεμα αυτοπροσώπως .


Γιούλα Ζαχιώτη

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς