Η νέα συλλογή της Louis Vuitton είναι ... βαράκια!

Μόδα

27 Μαΐου 2020

Louis Vuitton Main

Αν είστε από τους φανατικούς των σπορ, που αυτούς τους μήνες σας έχουν πραγματικά λείψει, ο οίκος μόδας Lοuis Vuitton σας αποζημιώνει και με το παραπάνω.

Ο διάσημος γαλλικός οίκος λανσάρει μια νέα συλλογή προϊόντων με την επωνυμία «Sporting Goods» της Louis Vuitton για την τέχνη... του να ζεις.

Μια πολυτελή σειρά από εργονομικά όργανα γυμναστικής που φέρουν την υπογραφή και την ποιότητα του διάσημου οίκου.

Η πανδημία και η απομόνωση αύξησε σημαντικά τις ανάγκες για προσωπική εκγύμναση γεγονός που οδήγησε τον γαλλικό οίκο, να δραστηριοποιηθεί και στα όργανα γυμναστικής τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με όσα ξέρουμε.

Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι βαράκια των 3, 6 και 7 κιλών με το διάσημο μοτίβο του Οίκου κοστολογούνται στα 2.720 δολάρια χωρίς τα έξοδα αποστολής


Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Louis Vuitton, οι αλτήρες έχουν "εντυπωσιακή αισθητική και σπορ εργονομική εμφάνιση" και αποτελούν "ένα ιδανικό δώρο για όσους επιθυμούν να ασκηθούν με στυλ ή να δημιουργήσουν ένα γυμναστήριο στο σπίτι τους".

 


Η πολυτελή σειρά περιλαμβάνει κι άλλα αθλητικά όργανα, όπως ένα σχοινί άλματος που κοστίζει 670 δολάρια μια δερμάτινη θήκη για νερό, αξίας 1.400 δολαρίων, αξεσουάρ για το βόλεϊ που ανέρχονται στα 2.720 δολάρια ενώ ένα σετ πινγκ πονγκ φτάνει στα 2.280 και ένα ζευγάρι πέδιλα του σκι στα 5.350 δολάρια.

 

Κανένα από αυτά, όμως δεν φτάνει σε κόστος ένα κλασικό ποδοσφαιράκι με πολυτελή λεπτομέρειες για ... μεγάλα παιδιά που θα πρέπει να διαθέτουν 107.000 δολάρια για να το αποκτήσουν!

 


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς