Το μήνυμα πίσω από το ουράνιο τόξο της Louis Vuitton

Μόδα

03 Ιουνίου 2020

Louis Vuitton

Με ένα ουράνιο τόξο, που βγαίνει μετά τις καταιγίδες, εγκαινιάζει η Louis Vuitton την νέα εποχή μετά την πανδημία του κορωνοιού.


Ένα συμβολικό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας αποτυπωμένο στα 7 χρώματά του ουράνιου τόξου που υποδέχεται το καλοκαίρι, με τη διάθεση να αφήσει πίσω, αλλά όχι να ξεχάσει, τις πρωτοφανή ημέρες που διένυσε ο πλανήτης.


Ο γαλλικός οίκος έχει κοσμήσει τις βιτρίνες επιλεγμένων καταστημάτων του με ουράνια τόξα, που συμβολίζουν την αναγέννηση μετά την καταιγίδα.


Το «The Rainbow Project», είναι ένα σχέδιο που υλοποίησαν οι ίδιο οι εργαζόμενοι του Γαλλικού οίκου και τα παιδιά τους οι οποίοι σχεδίασαν και χρωμάτισαν τα δικά τους ουράνια τόξα με στόχο να «ανακαλύψουν την χαμένη παιδικότητά τους».

 

 

Όλες οι βιτρίνες είναι μοναδικές καθώς το κάθε κατάστημα έχει διαφορετικές ζωγραφιές.


Η Louis Vuitton χρησιμοποιεί συχνά θέματα που στέλνουν μηνύματα για τα οποία συχνά συνεργάζεται με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες.

 

Στο κατάστημα στην κεντρική Champs-Elysées, κοσμεί μια επιλογή από ζωγραφιές που έκαναν παιδιά από τη Γαλλία, ενώ στη Μαδρίτη απεικονίζεται το σχέδιο ενός παιδιού από την Ισπανία, μαζί με το κλασικό μονόγραμμα του οίκου, στην πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή του.

 

Κάθε βιτρίνα φέρει έτσι τις ελπίδες και τη θετικότητα των παιδιών που τις σχεδίασαν για τις πιο «φωτεινές» μέρες μετά το τέλος της πανδημίας.


Οι τοίχοι στην boutique που αποτελεί και την έδρα του οίκου στο Παρίσι, δίπλα στη γέφυρα Pont Neuf, ζωγραφίστηκαν από τον Γάλλο καλλιτέχνη Luckylefthand με τα πιο όμορφα, χαρούμενα και ιδιαίτερα σχέδια.


Δημιούργησε μία πολύχρωμη τοιχογραφία 280 τετραγωνικών μέτρων με 14 κομψούς και fun «πίνακες» που καλούν του Παριζιάνους να ξαναζωντανέψουν την πόλη τους.

 


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς