Γυμναζόμαστε στο σπίτι με το πρόγραμμα Walk at Home!

Ευζωία

03 Μαΐου 2020

Gymnazomaste Sto Spiti Me To Programma Walk At Home 3

 

Θέλετε να γυμναστείτε, εύκολα και γρήγορα, ενώ είστε στο σπίτι;

Σας έχουμε τη λύση, με το πρόγραμμα Walk at Home, της Leslie Sansone.


Το πρόγραμμα Walk at Home απευθύνεται σ' όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης. Είναι το #1 πρόγραμμα για περπάτημα στην Αμερική για πάνω από 25 χρόνια!

Η φιλοσοφία της Leslie Sansone στηρίζεται στο γεγονός ότι τα σώματά μας έχουν φτιαχτεί για να κινούνται και ότι όλοι μας περπατώντας μπορούμε να βρούμε την υγεία και την ευεξία που χρειαζόμαστε.Η βάση του προγράμματος περιλαμβάνει 4 απλές ασκήσεις:

  • περπατάω στατικά με μικρά βήματα,
  • κάνω πλάγια βήματα,
  • σηκώνω τα γόνατα και
  • κλοτσάω.

 

Εύκολες κινήσεις και το μυστικό είναι να ακολουθείτε το ρυθμό!

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, από πολύ απλά διάρκειας ενός τετάρτου μέχρι έντονα προγράμματα διάρκειας 2 ωρών! Ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση μπορείτε να διαλέξετε ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει για να ξεκινήσετε και μετά να επιλέξετε προγράμματα μεγαλύτερης έντασης.

Τα προγράμματα της γυμναστικής αυτής μπορεί να τα παρακολουθήσει όλη σας η οικογένεια, ακόμα και μικρά παιδιά! Ένας ωραίος τρόπος δημιουργικής απασχόλησης με την οικογένειά σας που θα έχει οφέλη και για την υγεία σας!

 

 

Οι μουσικές επιλογές κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων σας βοηθούν να μπείτε στο ρυθμό και να κινηθείτε κάνοντας τα αντίστοιχα βήματα που βλέπετε στην οθόνη σας.


Δείτε ένα σύντομο βίντεο, για να σας παρακινήσει να ξεκινήσετε να περπατάτε!

 

 


Αθηνά Σαΐτη
Athina Saiti

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς