Η Beyonce στηρίζει όσους αντιμετωπίζουν ψυχικές διαταραχές λόγω Covid 19

Ευζωία

29 Απριλίου 2020

Beyonce Sthrizei Osoys Antimetvpizoyn Cyxikes Diatarraxes Covid 19 3

Το δικό της «λιθαράκι» στην αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid 19 στην ψυχική υγεία έβαλε η Beyonce, μέσω μιας σημαντικής δωρεάς 6 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία μοιράζεται με τον CEO του Twitter Jack Dorsey.

 

 

 

Η ανακοίνωση έγινε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instangram, όπου αναφέρει οτι η εταιρεία της, BeyGOOD και ο Dorsey, αναγνωρίζουν τις επιβαρυντικές συνέπειες της απομόνωσης, λόγω της πανδημίας, στην ψυχική υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων, κυρίως αυτών που ανήκουν σε χαμηλά κοινωνικά στρώματα και αναγκάζονται να πηγαίνουν στις εργασίες τους.

 

 

«Στις μεγάλες πόλεις μας, οι Αφροαμερικανοί απαρτίζουν έναν δυσανάλογο αριθμό εργαζομένων σε αυτά τα επαγγέλματα, και θα χρειαστούν υποστήριξη ψυχικής υγείας και προσωπικής ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων και ιατρικών υπηρεσιών, προμηθειών τροφίμων, τόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και μετά από αυτή» αναφέρει η ανακοίνωση της Beyonce.

Πρόκειται για εκατομμύρια Αμερικανούς που έχουν χάσει τις εργασίες τους, δεν έχουν κοινωνική ασφάλεια ούτε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και που δυσκολεύονται να καλύψουν βασικές καθημερινές ανάγκες.


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς