Η Halle Berry μιλά για τη ζωή μετά το διαζύγιο

Ευζωία

23 Ιουνίου 2020

H Halle Berry Mila Gia To Diazygio Main

Η ζωή μετά το διαζύγιο δεν τρομάζει τη Halle Berry. Αντίθετα, θεωρεί ότι είναι μια περίοδος που ανακαλύπτει τον εαυτό της και απολαμβάνει το χρόνο που περνά μόνη.


Μιλώντας σε ένα Instagram Live με τη φίλη της Lena Waithe, η Berry μίλησε για την απόφασή της να παραμείνει ελεύθερη, μετά το διαζύγιό της με τον Olivier Martinez.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο με τον Γάλλο ηθοποιό, τον 6χρονο Maceo Martinez ενώ έχει και μια κόρη τη Nahla Aubry, 12 ετών, με τον πρώην σύντροφό της και μοντέλο από τον Καναδά, Gabriel Aubry.

 

 

«Έχω μάθει πολλά από τα παιδιά μου. Είναι η καλύτερη παρέα για μένα αυτή την περίοδο. Τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε και χώρισα τον μπαμπά του Maceo, είμαι μόνη μου. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση. Έχω αποφασίσει να αφιερώσω χρόνο σε μένα. Δεν λέω οτι μου αρέσει να είμαι μόνη, ή οτι θα ακολουθήσω αυτή την κατεύθυνση στη ζωή μου. Μου αρέσουν οι σχέσεις και θέλω πάντα να είμαι με κάποιον. Απλά, τώρα αποφάσισα πώς θα ρίξω τους ρυθμούς μου και θα περάσω χρόνο μόνη μου» είπε.

 

«Αρχικά σκέφτηκα οτι θέλω να μείνω χωρίς σχέση τον πρώτο χρόνο, Όμως ο ένας χρόνος έφερε άλλους δύο και τώρα διανύω τον τρίτο. Νιώθω καλά με αυτό, γιατί έχω τον χρόνο να σκεφτώ τι θα ήθελα να προσελκύσω στην επόμενη σχέση μου. Δεν αισθάνομαι πλέον την ανάγκη για μια σχέση, οπότε δεν νιώθω οτι πρέπει να βιαστώ ή να δεχτώ κάτι που δεν είναι απόλυτα κατάλληλο για μένα. Έχω αποφασίσει οτι θα περιμένω το ταίρι μου ή θα μείνω μόνη και θα είμαι με τα παιδιά μου και θα ζω όπως εγώ θέλω».


Συντακτική ομάδα του Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς