Η Rachel Weisz παίζει με την κόρη της και μιλά για τις εργαζόμενες μητέρες - Τις ηρωίδες της ζωής

Ευζωία

10 Μαΐου 2020

Rachel Weisz Paizei Korhi Mila Gia Ergazomenes Mhteres Hrvides Ths Zvhs

Η Rachel Weisz είναι μια δυναμική γυναίκα που με τις επιλογές της έχει αποδείξει ότι ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει αυτό που θέλει.

Ηθοποιός αλλά πάνω από όλα μητέρα, έγινε εξώφυλλο στο βρετανικό Harper’s Bazaar του Ιουνίου, με μια συνέντευξη που είναι «κομμένη και ραμμένη» για την Γιορτή της Μητέρας καθώς μιλά για την μητρότητα και το πως οι εργαζόμενες γυναίκες καταφέρνουν να την συνδυάζουν με την καριέρα.

rachel weisz   june issue cover harper's bazaar

«Όλες αυτές οι εργαζόμενες μαμάδες είναι οι πραγματικοί ήρωες της ζωής. Δεν είναι άλλωστε αυτό ακριβώς που κάνουν όλες οι μαμάδες συνεχώς; Και το κάνουμε εδώ και πολλούς αιώνες. Βγάζουμε το καπέλο στις εργαζόμενες μαμάδες!» λέει χαρακτηριστικά.

Το σκηνικό της φωτογράφησης αέρινο, στους ανθισμένους κήπους του Planting Fields Foundation, όπως και η ίδια η Weisz, μέσα στις δημιουργίες Channel παίζει και τραγουδά με την μόλις 2 ετών κόρη της.

Όμως η μητρότητα δεν είναι πάντα τόσο ρόδινη όσο φαίνεται στις γυαλιστερές σελίδες των περιοδικών, ακόμη και αν είσαι η Rachel Weisz.

Η 50χρονη βρετανίδα μιλά για την εμπειρία της μητρότητας την δεύτερη φορά όταν με το σύζυγό της Daniel Craig έγιναν γονείς τον Αύγουστο του 2018.

 Η ηθοποιός ήταν 48 χρόνων όταν γέννησε την κόρη της και βίωσε διαφορετικά τη δεύτερη φορά που έγινε μαμά. «Είμαι πιο κουρασμένη από ότι ήμουν την πρώτη φορά. Αυτή η μηχανή έχει γράψει περισσότερα μίλια. Αλλά πραγματικά το διασκεδάζω, το απολαμβάνω. Είναι πραγματική ευλογία» είπε.


Επέστρεψε στη δουλειά εννέα μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της για τις ανάγκες της τελευταίας της ταινίας “Black Widow” μια απόφαση που απεδείχθη πραγματική πρόκληση καθώς για τις ανάγκες του ρόλου έπρεπε να φορέσει μία λευκή ολόσωμη, στενή φόρμα. «Νομίζω πώς για όλες τις γυναίκες θα ήταν δύσκολο. Ήταν ένα καλό κίνητρο για να κάνω pilates και dance cardio» είπε γελώντας η Weisz.


Η Weisz αναφέρθηκε και σε όλα όσα την απασχολούν ως μητέρα για το μεγάλωμα της κόρης της αλλά και για τα πρότυπα και τις ίσες ευκαιρίες που θα πρέπει να έχουν τα σημερινά κορίτσια.

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τα κορίτσια που μεγαλώνουν να βλέπουν ιστορίες, στις οποίες οι γυναίκες είναι μπροστά και στο κέντρο. Να δουν μια γυναίκα πολιτικό ή μια γυναίκα πρωθυπουργό. Έχει να κάνει με την ταύτιση, βλέπει δυνατότητες. Χρειαζόμαστε περισσότερες ιστορίες για τις γυναίκες. Χρειαζόμαστε περισσότερα πρότυπα».


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς