5 Πολυτελή Detox Center στην Ευρώπη

Ευζωία

23 Απριλίου 2020

SPA

 

To «Detox» είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής και ευζωίας που περιλαμβάνει «αποτοξίνωση» από κάθε τι που βαραίνει το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή. 

 

Ανάλογα με το «βαλάντιο» μας μπορούμε να απολαύσουμε διάφορα προγράμματα detox που υπόσχονται αποτοξίνωση του σώματος με ειδική διατροφή, διαλογισμό, yoga κι άλλα ήδη άσκησης, πολύ ύπνο και νερό και φυσικά απόλυτη ηρεμία. 

 

Αν λοιπόν βαστάει το πορτοφόλι σας για ένα θεραπευτικό διάλειμμα  7-10 και 15 ημερών από την καθημερινότητα στην Ελβετία, την Αυστρία, την Ισπανία και Πορτογαλία όπου βρίσκονται τα πιο φημισμένα detox centers στην Ευρώπη, μη χάσετε αυτή την πολυτελή απόλαυση, που θα έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην υγεία, το δέρμα και την ψυχολογία σας.  Αν πάλι όχι, ας ρίξουμε «κλεφτές» ματιές σε αυτά τα πολυτελή καταφύγια αποτοξίνωσης και θεραπείας… και που ξέρετε… 

 

Park Igls, Austria  

 

 

 «Κρυμμένο» στην αυστριακή ύπαιθρο των Τυρολέζικων Άλπεων, μέσα στο δάσος και τον καθαρό αέρα του βουνού, το park Igls είναι μια καλή επιλογή για να ξεκινήσετε το ταξίδι της αποτοξίνωσης. Τα προγράμματα, που εφαρμόζονται είναι υπό την ιατρική παρακολούθηση του Dr FX Mayr  και της κλινικής Mary και βασίζονται στον  καθαρισμό του εντέρου από τις τοξίνες που θα οδηγήσει σε καλυτέρευση της γενικής υγείας. 

 

Αυτό επιτυγχάνεται με ελαφριά διατροφή, ένα ήπιο πρόγραμμα άσκησης και μια εξατομικευμένη σειρά  θεραπειών. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα Mayr Metabolism and Detox θα ταιριάξει σε όσους πάσχουν από διαβήτη, υψηλή χοληστερόλη και τροφική δυσανεξία.

 

Vivamayr Altuassee, Austria 

 

vivamayr-altuassee-austria

 

Αν το πρόγραμμα Mayr σας φαίνεται πολύ light και αντέχεται κάτι πιο εντατικό κάντε κράτηση για διαμονή στο Vivamayr Altaussee. Το εξειδικευμένο προσωπικό σε αυτό το παρθένο αλπικό περιβάλλον προσφέρει προηγμένη ολιστική ιατρική, η οποία θα συμβάλλει στη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος ιατρικών παθήσεων. Η διαμονή ξεκινά με μια σειρά ιατρικών εξετάσεων καθώς το πρόγραμμα που ακολουθείτε είναι απόλυτα, εξατομικευμένο. Περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα διατροφής Modern Mayr, μασάζ και καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Εδώ, οι θεραπείες αλατιού Vivamayr ενσωματώνονται στις θεραπείες για περαιτέρω υποβοήθηση της αποτοξίνωσης. 

 

Vilalara Thalassa Resort, Portugal 

 

vilalara-thalassa-resort

 

Σε αυτό το Thalassa resort της Μεσογείου πραγματικά θα σας κακομάθουν. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας πρόγραμμα από μια σειρά 4 προγραμμάτων αποτοξίνωσης που διαρκούν έως και 10 νύχτες. Εάν πάλι ο χρόνος είναι πολύτιμος για εσάς και προτιμάται κάτι πιο εντατικό, έχετε την επιλογή του Detox Juice Longevity Fasting για 4 διανυκτερεύσεις. 

 

Μετά από έναν προσωπικό έλεγχο γενικής υγείας (check up), βιοφυσική αξιολόγηση και κλινική εξέταση, θα ξεκινήσετε μια διατροφή 5 γευμάτων που βασίζεται σε χυμούς, smoothies και σούπες για να καθαρίσετε το σώμα.

 

SHA Wellness Clinic, Spain

 

sha-wellness-clinic

 

Το SHA Wellness Clinic είναι ένα από τα κορυφαία ιατρικά ιαματικά λουτρά της Ευρώπης που βρίσκεται στα βουνά της Sierra Helada. Θα αισθανθείτε άνετα καθώς περνάτε από το ευρύχωρο, φωτεινό και φιλικό λόμπι όπου σας υποδέχεται το προσωπικό. Αν μαζί με το detox θέλετε να φύγετε και πιο ελαφριά σε βάρος επιλέξτε το SHA Intensive Detox & Weight Program. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά ιατρικών εξετάσεων ενώ στην προσπάθεια σας θα έχετε τη συμβολή ψυχολόγων. Στις υπηρεσίες σας θα υπάρχει προσωπικός προπονητής για να αρχίσετε να σμιλεύετε το ιδανικό σώμα σας ενώ μετά την αποχώρησή σας από το κέντρο θα λάβετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα υγείας για να διατηρήσετε τα καλά αποτελέσματα. 

 

Grand Resort Bad Ragaz, Switzerland 

 

grand-resort-bad-ragaz.jpg

 

Τα προγράμματα του Ragazer στοχεύουν κυρίως στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Χρησιμοποιώντας το ιατρικό σας ιστορικό, την ανάλυση αίματος και ούρων και τη μέτρηση σωματικού λίπους, θα προσδιοριστεί ο τύπος και η ποσότητα των τοξινών στο σώμα σας.  


Με βάση αυτό, θα έχετε την επιλογή διαφορετικών anti detox θεραπειών που βασίζονται σε εξατομικευμένο καθαρισμό του πεπτικού συστήματος και  συμβουλές διατροφής για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα αποτελέσματά σας. Όσο θα απολαμβάνετε τις πολυτελή θεραπείες θα χαλαρώνετε στα ιαματικά λουτρά, θα ακολουθείτε καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής, yoga και διαλογισμό. 


Γιούλα Ζαχιώτη

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς