Στηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις

Ευζωία

15 Μαΐου 2020

ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, για την ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία, με αρκετές από αυτές να μην καταφέρουν τελικά να ξανά ανοίξουν, προωθεί το Instagram.


Με το #Support Small Business όλοι μας μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας αγαπημένη μικρή επιχείρηση και να την κάνουμε γνωστή σε ένα μεγάλο δίκτυο αναγνωστών που θα δημιουργηθεί μέσα από αυτή την προσπάθεια.

 

 

Οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να χρησιμοποιούν στα stories τους το νέο sticker που ονομάζεται #Support Small Business, ενώ πατώντας επάνω του, θα εμφανίζονται όλες οι επιχειρήσεις που έχουν προτείνει κι άλλοι ώστε σύντομα να δημιουργηθεί ένα δίκτυο.

«Ανακοινώνουμε νέους τρόπους με τους οποίους ο κόσμος μπορεί να ανακαλύψει μικρές επιχειρήσεις που απειλούνται και να σταθεί στο πλευρό τους, μαζί με περισσότερα εργαλεία ώστε οι επιχειρήσεις να παραμένουν σε επαφή με τους πελάτες τους», αναφέρει στην επίσημη δήλωση του το μέσο.

Κάτι ανάλογο ξεκινά και στο Messenger με το Business Inbox όπου η επικοινωνία επιχειρηματιών με το καταναλωτικό κοινό να γίνει πιο άμεση και αποτελεσματική.

«Θέλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις είτε δημιουργώντας νέα εργαλεία, είτε δίνοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να δείξουν την αγάπη τους στις εταιρείες για τις οποίες νοιάζονται» τόνισε ο COO, Justin Osofsky.


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς