Βόλτες με ποδήλατο στην Αθήνα!

Ευζωία

12 Ιουνίου 2020

Volta Me Podhlato Athina Main

Η Αθήνα επιτέλους αλλάζει και μαζί της κι εμείς. Γίνεται μια πόλη πιο φιλική στους ανθρώπους της, που ανακαλύπτουμε διαφορετικούς τρόπους διασκέδασης, όπως το ποδήλατο!


Τι θα λέγατε λοιπόν να κάνατε μια κυριακάτικη βόλτα με ποδήλατο στην Αθήνα, να επισκεφθείτε ιστορικούς χώρους, να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης.

 

 

Η Μονίκ βαν Χούλστ, ήρθε από τη χώρα των ποδηλάτων, την Ολλανδία και από το 2014 περιδιαβαίνει την Αθήνα πάνω στο ποδήλατό της, δείχνοντας τα αξιοθέατα της πόλης κυρίως στους τουρίστες.

Το Let’s meet in Athens, δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να γνωρίσουμε την πόλη πάνω σε ένα ποδήλατο!

Και η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες μπαίνουν στον πειρασμό.


Κάθε Κυριακή, λοιπόν, στις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν ποδήλατο και να δοκιμάσετε μια βόλτα σε μια διαφορετική Αθήνα.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή και στο info@meetinathens.eu ή τηλεφωνικά στο 6987049732.

Στη συνέχεια, θα παραλάβετε το ποδήλατο από κεντρικά γραφεία της ομάδας στου Ψυρρή (Αρίωνος 14).

Η δράση γίνεται με τη σύμπραξη του Meet in Athens, του οργανισμού «Πόλεις για Ποδήλατο» και της πρωτοβουλίας bycs.org – Bicycle Mayors.


Μπορείτε να επιλέξετε τη διαδρομή ή να ακολουθήσετε κάποια από τις προτεινόμενες, όπως αυτή στο ιστορικό κέντρο της πόλης ή στον ποδηλατόδρομο μέχρι το ΚΠΙΣΝ ή την Μαρίνα Φλοίσβου.


Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης θα σας δώσουν συμβουλές για ασφαλή οδήγηση, πριν πάρετε το όχημά σας. Να ξέρετε ότι ύστερα από κάθε χρήση, η ομάδα απολυμαίνει το ποδήλατο για λόγους ασφαλείας.

 

 

Ξύλινα ποδήλατα


Παρόμοιες δράσεις διοργανώνουν τα τελευταία χρόνια πολλές ομάδες που πραγματοποιούν ξεναγήσεις με ποδήλατο, όπως αυτή με τα ξύλινα ποδήλατα που ξεκινούν από ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία της Ελλάδας, το Παναθηναϊκό στάδιο και τελειώνουν στο Κολωνάκι σε μία από τις πιο εντυπωσιακές ταράτσες της πόλης για να απολαύσετε την πιο εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη την ώρα του ηλιοβασιλέματος!Τα υπέροχα ξύλινα ποδήλατα δίνονται δωρεάν όπως και το κράνος ενώ μέσα στην τιμή της ξενάγησης περιλαμβάνεται εμφιαλωμένο νερό, σνακ και ψηφιακές φωτογραφίες.

 

Αναζητείστε παρόμοιες ποδηλατοδρομίες και στις σελίδες www.filoi-podilatou.gr & www.solebike.eu και καλή διασκέδαση!


Συντακτική ομάδα Ladiesbook

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς