Logo
pharm24

Χώρισαν, προχώρησαν και ομόρφυναν!

Ευζωία

09 Ιουνίου 2022

White Shirt (76)

O χωρισμός από μία ερωτική σχέση ή ένα γάμο είναι μία από απώλειες που όλες μας κάποια στιγμή, οι αρκετές στιγμές, θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Κανείς δεν είπε ότι είναι απλό, κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο. Πρόκειται για μια περίοδο πένθους και περισυλλογής. 

 

Εμείς εδώ στο Ladies Book προσπαθούμε, άλλες φορές με επιτυχία και κάποιες άλλες με δυσκολία, να δούμε τη ζωή μέσα από την ομορφιά, την ομορφιά της! Στη λέξη "χωρισμός" λοιπόν θα προσπαθήσουμε να δούμε που μπορεί να κρύβετε, έστω κάπου βαθιά ένα... beauty tip!  

 

Η έρευνά μας και το τελικό μας συμπέρασμα είναι ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ο χωρισμός ομορφαίνει! Ω, ναι. Η γεμάτη πόνο περίοδος ενός δύσκολου αντίο, δρα συχνά με τρόπο ανανεωτικό για τον ψυχισμό, τη ζωή, την γκαρνταρόμπα και την επιδερμίδα μας. 

 

Για να σας το αποδείξουμε έχουμε μερικά φωτεινά παραδείγματα:

 

Η αγαπημένη Βρετανίδα ηθοποιός Kate Winslet ποζάρει στο εξώφυλλο Σεπτεμβρίου του περιοδικού TIME ως μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες για το 2021. Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ δεν έχει φτάσει εδώ χωρίς απώλεις στη ζωή της. Μετρά ήδη δύο διαζύγια ένα με τον σκηνοθέτη Sam Mendes ενώ έχει τρία βιολογικά παιδιά από τους γάμους της. Η ηθοποιός σε όλη αυτή τη διάρκεια των χρόνων ωρίμασε με τρόπο εκπληκτικό, έπαιξε σπουδαίους ρόλους και έγινε μέχρι και face model της Lancome. 

 

 

H Νicole Kidman είναι μία από τις περιπτώσεις που αξίζουν προσοχής. Στο επίπονο -όπως το έχει περιγράψει- διαζύγιό της από τον ηθοποιό Tom Cruise, οι κριτικοί κινηματογράφου είδαν μόνο θετικές πλευρές. Δεν είναι λίγες οι φορές που βραβευμένη με 'Οσκαρ Αυστραλή καλλονή θεωρήθηκε ότι το διαζύγιο τη βοήθησε να εκτοξεύση την καριέρα της στην 7η τέχνη. Σήμερα ζει με τον μουσικό Keith Urban και τα τέσσερα παιδιά της σε μια μοναδική φάρμα στη γεννέτηρά της. 

 

 

Φαίνεται ότι ο Tom Cruise δεν τα πάει πολύ καλά με τις σχέσεις του αφού και η επόμενη του σύζηγος, η αμερικανίδα ηθοποιός Katie Holmes είχε την ίδια τύχη με την Nicole Kidman. Η καριέρα της Κatie Holmes δεν είχε όμως την τόσο λαμπρή πορεία της Kidman αλλά μία διαφορετική τροπή: σταδιακά έγινε από τα γυναικεία περιοδικά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα πρώτυπο σύγχρονης διαζευγμένης μητέρας, της χαριστωμένης Suri Cruise. Τελικά, η stylish αμερικανίδα Holmes χώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό!

 

 

Τα λόγια είναι περιττά για την Lady Diana, την αδικοχαμένη royalty και μία από τις μεγαλύτερες πληγές του Βρετανικού θρόνου. H Lady D έχασε τη θέση στο Μπάγκινχαμ αλλά κέρδισε το θρόνο του απόλυτου fashion icon. Η στιλιστική μεταμόρφωσή της, στη μετα-Καρόλου, εποχής είναι η περίτρανη απόδειξη ότι το διαζύγιο μπορεί και έχει τη δυνατότητα να σου χαρίσει το στιλ που δεν είχες ποτέ έως τότε. 

 

 

Πηγή φωτ.: Ιnstagram 

Attica

Attica

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς