Logo
pharm24

Το αληθινό πρόσωπο της Melania Trump σε ένα βιβλίο!

Ευζωία

08 Σεπτεμβρίου 2020

To Alithino Prosopo Tis Melania Trump Main

Η Melania Trump έχει καταφέρει αυτά τα τέσσερα χρόνια της παραμονής της στον Λευκό Οίκο, να είναι πιο συμπαθητική από το σύζυγό της.


Η πιο ανθρώπινη θέση που κατά καιρούς λαμβάνει απέναντι σε σημαντικά κοινωνικά θέματα (όπου της επιτρέπεται φυσικά!) έχει ως αποτελέσματα να φτιάξει ένα θετικό προφίλ γύρω από το άτομο της, με τους Αμερικανούς να την αντιμετωπίζουν θετικά. Πολλές φορές μάλιστα και με οίκτο καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναρτηθεί πλακάτ με το σύνθημα «free Melania».


Όμως μια πρώην φίλη της έχει διαφορετική εικόνα για εκείνη. Και το κυριότερο, την αποτύπωσε και σε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Melania and Me…» που κυκλοφόρησε την 1η Σεπτεμβρίου και έχει φουντώσει τις φωτιές που καίνε ήδη στο Λευκό Οίκο.

 


Η Stephanie Winston Wolkoff που υπογράφει το βιβλίο, γνώρισε την Melania στη Νέα Υόρκη το 1998 και πολύ γρήγορα έγιναν φίλες.

 

Πρώην διευθύντρια εκδηλώσεων και μετέπειτα σύμβουλος της συζύγου του Προέδρου Τrump, η Staphanie έπαιξε ρόλο-κλειδί στη διοργάνωση της εκδήλωσης για την ορκωμοσία του Trump το 2017.

 

Η εκδήλωσε στοίχισε το αστρονομικό ποσό ων 22 εκατομμυρίων ευρώ προκαλώντας σκάνδαλο που την απομάκρυνε από τον Λευκό Οίκο.

 

Όταν η «φίλη» μου δεν θυμόταν το όνομα του γιού μου

 

Η Wolkof χαρακτηρίζει τη φιλία της με τους Trump ως «το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου».

Ένα λάθος που όπως λέει, της "κόστισε συναισθηματικά, ψυχικά, σωματικά, οικονομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά", όπως ισχυρίζεται.

 

"Ξαφνικά, έγινε οδυνηρά ξεκάθαρο ότι η Melania δεν ήταν πραγματικά φίλη μου”, αναφέρει. Τα σημάδια της αδιαφορίας για τη σχέση τους ήταν πολλά:

 

"Μια μέρα η Melania μου έστειλε ένα email ότι είχε δει το γιο μου περνώντας από το σπίτι μου: "είδα τον Taylor, του φώναξα αλλά μάλλον δεν με αναγνώρισε", έγραφε.

Λογικό, μιας και το όνομά του είναι Tyler.

 

Επί δέκα χρόνια αποκαλούσε το γιο μου με άλλο όνομα και ποτέ δεν τη διορθώσαμε ούτε εκείνος ούτε εγώ.

Θα μπορούσε να δει πώς είναι το όνομά του, το είχα αναφέρει σε ένα σωρό μηνύματα, e-mails, προσκλήσεις σε πάρτι, αλλά ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να το μάθει".

 

Η άλλη Melania όταν σβήνουν οι κάμερες

 

 

Η συγγραφέας αναφέρει επίσης στο βιβλίο ένα περιστατικό για τη μέρα που βρέθηκε με την Melania Trump στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον.

 

Καθώς οι παππούδες της Stephanie ήταν επιζώντες του Ολοκαυτώματος, η ίδια ένιωσε την καρδιά της να σφίγγεται στη θέα της Αιώνιας Φλόγας που καίει εις μνήμην των πεσόντων.

 

"Πιστεύετε ότι η Melania ένιωσε συμπόνια και μου ζήτησε να ανάψουμε μαζί ένα κερί; Όχι. Το μόνο που την απασχολούσε ήταν να βγάλει μια καλή φωτογραφία για να τη δημοσιεύσει στα social media”.

 

Αντίστοιχη ψυχρότητα φέρεται να επέδειξε η Melania Trump, σύμφωνα με την πρώην φίλη της σε επίσκεψή τους σε κέντρο διαμονής προσφύγων στο Τούσον της Αριζόνα.

 

Εκεί, αφότου έκανε την επίσημη δήλωση "νιώθω πολύ άσχημα να βλέπω παιδιά μακριά από τις οικογένειές τους" και οι κάμερες έκλεισαν, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, η Πρώτη Κυρία εξομολογήθηκε στη φίλη της τι αλήθεια πίστευε:

 

"Δεν είχε ιδέα τι ακριβώς συνέβαινε εκεί. Μου είπε πως τα παιδιά αυτά έχουν μεγαλώσει με κακοποιούς και σωματέμπορους γι’ αυτό έπρεπε να μπουν σε καταφύγιο.

Υποστήριξε ότι θα έπρεπε να είναι χαρούμενα που έχουν ένα κρεβάτι και μια ντουλάπα –πράγματα πολύ περισσότερα από όσα θα είχαν αν παρέμεναν στη χώρα τους όπου θα κοιμούνταν στο πάτωμα.

 

"Άλλα παιδιά θα χαίρονταν στη θέση τους. Γιατί να μην φροντίσουμε τους δικούς μας ανθρώπους; Πολλά παιδιά στις ΗΠΑ πεινούν. Κι εμείς φροντίζουμε τα ξένα; Αυτό είναι τρελό", είπε".

 

Τα «φίδια» γύρω από την Πρώτη Κυρία

 

 

Η εκδήλωση για την ορκωμοσία του Trump το 2017 ήταν αυτή που σήμανε την αρχή του τέλους στη φιλία και τη συνεργασία των δύο γυναικών.

 

"Καταρχάς, επέμενε να αναφέρεται ως "εκλεγμένη Πρώτη Κυρία" όπως αντίστοιχα ο Trump αναφερόταν ως "εκλεγμένος Πρόεδρος", θυμάται η Stephanie. Της εξήγησα ότι αυτό δεν ήταν δυνατό, γιατί η ίδια δεν είχε συμμετάσχει σε καμία εκλογική διαδικασία, αλλά εκείνη επέμενε:

 

"Εκλεγμένη Πρώτη Κυρία", αυτό έγινε το μάντρα της και οι προσκλήσεις για την εκδήλωση την ανέφεραν με αυτόν τον τίτλο".

 

Η Stephanie Winston Wolkoff αναφέρεται επίσης σε άλλες δολοπλοκίες τύπου "Game of Thrones" που σχεδίασε η Melania Trump προκειμένου η κόρη του Προέδρου Ivanka να μην φαίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα της εκδήλωσης.

 

Το σχέδιο είχε το ανεπίσημο όνομα "Operation Blocking Ivanka" και προέβλεπε την τοποθέτηση της κόρης του Trump στα "τυφλά" σημεία, εκεί δηλαδή από όπου δεν μπορούσαν να πάρουν πλάνα οι τηλεοπτικές κάμερες.

 

"Ήταν η ορκωμοσία του Donald, όχι της Ivanka", αναφέρεται στο βιβλίο. "Αλλά κανείς δεν είχε το θάρρος να της το πει.

 

Στη Melania δεν άρεσε το γεγονός ότι η κόρη του Trump ήθελε να τραβήξει την προσοχή και ήταν αποφασισμένη να μην το επιτρέψει.

 

Δεν της άρεσε επίσης ότι η Ivanka σκόπευε να περπατήσει στη λεωφόρο Pennsylvania μαζί με τα παιδιά της". Τελικά, η Ivanka έστειλε στη Stephanie μια φωτογραφία από την ορκωμοσία του Βarack Obama όπου περιτριγυρίζεται από την οικογένειά του με το σχόλιο "είναι ωραίο να έχει γύρω του την οικογένειά του αυτές τις μοναδικές στιγμές".

 

Αυτό σήμανε και το τέλος της επιχείρησης "Blocking Ivanka".

 

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο βιβλίο, η Melania αποκαλεί ειρωνικά την κόρη του Donald Trump "πριγκίπισσα" ενώ αναφέρεται σε εκείνη και το σύζυγό της Jared Kushner ως "τα φίδια".

 

Attica
Attica

Προτεινόμενα άρθρα για εσάς